Update Coronavirus en MeerMagazijn 

23 december 2019

Video

 Getagd AR Racking;

De stellingen die MeerMagazijn levert zijn van het merk AR Racking. Deze fabrikant is een samenwerking aangegaan met de universiteit van Mondragon. AR Racking ontwerpt en test hier hoogwaardige stalen rekken voor pallets en speciale ladingen. Neem een kijkje in het laboratorium van AR Racking!

Samenwerkingsproject AR lab klaslokaal

AR Racking is dé toonaangevende fabrikant, op de Europese markt, voor opslagoplossingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zamudio (Spanje) . Het ontwerpen en testen van de hoogwaardige stalen rekken gebeurt op de universiteit van  Mondragon. Deze universiteit staat bekend om zijn uitgesproken en innovatieve technieken. Binnen deze universiteit is het AR laboratorium gevestigd.

State-of-the-art testbank

Het AR Lab-klaslokaal is gericht op de ontwikkeling van prototypemachines en heeft een experimenteel karakter. De testbank van AR Lab integreert verschillende testgebieden voor stutten, connectoren, rekken, balken en andere componenten, met een maximale capaciteit van 80 ton. Momenteel lopen er al een aantal tests en er wordt verwacht dat binnenkort het testen wordt uitgebreid.

Neem hier een kijkje in het lab!