Is jouw magazijn optimaal ingericht?

“Dat soort verbeteringen hebben een dubbel effect: ze leiden tot een optimale werkomgeving en leveren aanzienlijke kostenbesparingen op.” Bedrijven die te gemakkelijk denken over hun magazijninrichting, kunnen volgens hem te maken krijgen met vervelende gevolgen. “Extra handelingen door ruimtegebrek en onveilige situaties voor het personeel zijn helaas niet ondenkbaar. Aldus Nick Beckers, bedrijfsadviseur bij evofenedex.

Bekijk hier hoe u kosten kunt besparen met een efficiënt magazijn.
Of bel ons.

Meer Informatie

Wil je meer weten over ons assortiment of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, veiligheid

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen