Opgeleverd project: verdiepingsvloer bij Alecs schoonmaakdiensten

10 september 2020

klant in beeld

Met trots presenteren wij ons nieuwe magazine: Het MeerMagazine. In dit magazine leest u alles over hoe wij ons als magazijninrichter blijven vernieuwen.  Deze innovaties ziet u terugkomen  in zowel onze producten en diensten als de technologie daarachter. Nieuwsgierig geworden? Lees het magazine dan online of vraag de papieren versie aan!

Uitbreiding bedrijfsactiviteiten

Alecs schoonmaakbedrijf in Waddinxveen is een snelgroeiend bedrijf dat een half jaar geleden is verhuisd naar een groter pand. De diensten die Alecs levert zijn heel divers. Van het schoonmaken van een bedrijfspand tot het reinigen van liften en roltrappen en het verwijderen van graffiti. In de pas ontwikkelde webshop worden losse schoonmaakproducten aangeboden, zoals reiningingsmiddelen en beschermingsmiddelen. Om deze producten op te slaan was de huidige magazijngrootte niet toereikend. Uitbreiden was alleen mogelijk in de hoogte. Dan is een verdiepingsvloer een goede investering. Met een verdiepingsvloer kan de bestaande magazijnruimte verdubbeld worden zonder dat er een grote investering nodig is voor het volledig verbouwen van het magazijn. 

Waarom is er gekozen voor MeerMagazijn?

“Ik doe graag zaken met lokale bedrijven”

Waarom heeft Alecs schoonmaakservice eigenlijk voor MeerMagazijn gekozen? Eigenaar Peter de Graaf vertelt: “We hebben in het verleden al eens stellingen gekocht bij MeerMagazijn en ik was daar zeer tevreden over. Ik vind het ook belangrijk om zaken te doen met lokale bedrijven. Door mijn positieve ervaring met MeerMagazijn en door het googelen op een stellingspecialist in de buurt kwam ik toch weer uit op MeerMagazijn. Met de eigenaar, Niels van Meer, heb ik goed contact. Hij wist precies wat we nodig hadden. Dat werkt gewoon heel fijn”

Meer informatie over verdiepingsvloeren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een standaard of op maat gemaakte verdiepingsvloer? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over wat in uw geval de meest ideale magazijninrichting is. 

Opslagruimte Alecs vóór de verbouwing

PHOTO 2020 09 04 11 15 58

 

Opslagruimte Alecs, na de verbouwing, mét verdiepingsvloer

PHOTO 2020 09 04 11 15 63