Optimaliseer uw magazijn met een Warehouse Management Systeem van Diract

2 september 2021

Algemeen

Slimme oplossingen

In de snel veranderende wereld van logistiek wil je je logistiek processen continu verbeteren. Je wilt inspelen op de behoefte uit de markt. Om bedrijven hierbij te helpen zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Diract. Zij hebben een Warehouse Management Systeem ontwikkeld (WMS). Deze software helpt uw organisatie om de logistieke processen te optimaliseren. Het Warehouse Management Systeem is flexibel en schaalbaar opgezet. Zo kan het uw bedrijf helpen bij het realiseren van een hogere productiviteit en verlaagt het de foutenlast.

Warehouse Management Systeem

Het Warehouse Management Systeem van Diract, “Ceyenne WMS” is ontwikkeld op basis van jarenlange kennis en ervaring uit de dagelijkse logistieke praktijk. Het pakket heeft een breed scala aan functionaliteiten die meegroeien met uw logistieke uitdagingen en ambities van nu en in de toekomst. Juist daar waar de goederenstromen divers zijn, komt het WMS goed tot zijn recht. Ceyenne WMS bevat alle basis functionaliteiten die men van een hedendaags WMS mag verwachten, maar kent nog een groot aantal modules met uitgebreidere specifieke functionaliteiten voor onder meer Retouren (RMA), Value Added Logistics (VAL), Packing & Business Intelligence. Dit WMS wordt gebruikt door groothandels, webshops, distributeurs, retailers en logistieke dienstverleners. Dagelijks helpt dit WMS deze organisaties om hun logistieke proces te optimaliseren en op een betrouwbare manier hun logistieke operatie uit te voeren.

Waarom samenwerken met Diract?

Steeds meer klanten van MeerMagazijn vroegen ons te helpen met het opzetten van een WMS. Door met Diract samen te werken kunnen we onze klanten verder helpen met het efficiënt inrichten van het logistieke proces. Dit levert voor u niet alleen kostenbesparingen op maar het verhoogt ook de flexibiliteit, het verkort de doorlooptijd en de kans op fouten wordt teruggedrongen. Garanties op nauwkeurige leveringen verbeteren tevens de positie van uw organisatie in de markt.

Functionele Consultants
De Functionele Consultants van Diract staan klaar op de momenten waarop het nodig is. Samen analyseren en adviseren zij hoe u nog meer waarde kunt creëren met Ceyenne WMS binnen het logistieke proces. De Functionele Consultants zijn transparant, analytisch en met een berg aan business kennis in e-commerce, fulfilment en logistiek.

Logistieke kennis
Verschil maken door logistieke kennis, MeerMagazijn en Diract begrijpen uw uitdagingen en wensen. Samen maken wij van het warehouse en de logistieke processen een profit center. Diract is een proactieve partner voor de lange termijn. Zij zijn meer dan alleen software. Zij zijn uw kennispartner!

Ontzorgen
Ontzorgen, dat is waar het voor Diract om draait. Samen met partner MeerMagazijn stellen zij zich op als uw logistieke partner. Diract analyseert uw logistieke proces en adviseert hoe deze te optimaliseren door de slimme inzet van niet alleen software. Het advies bestaat uit een totaaloplossing waarin de benodigde software, hardware en services samen met partners van Diract uitgewerkt worden. Samen komen we tot het beste resultaat en de slimste oplossing.

    Uw mogelijkheden

    Benieuwd naar de mogelijkheden en de functionaliteiten voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij kijken dan samen met Diract wat de mogelijkheden voor u zijn.