Uitbreiding productiefabriek stellingsproducent AR Racking

13 november 2017

Algemeen

Onze fabrikant van stellingen, AR Racking, heeft zijn productiefabriek uitgebreid. AR Racking is een Spaanse staal- en stellingsproducent, gevestigd in Tudelo Navarra. De productiefabriek was al 21.000 m2 groot en zal met 14.000 m2 uitgebreid worden. Hierdoor kan de productiecapaciteit van AR Racking verhoogd worden tot 80.000 ton per jaar. En kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

 

Wie is AR Racking?

AR Racking is een flexibele, jonge en innovatieve stellingsproducent. Door technische innovatie en Research & Development zijn zij een vooruitstrevend bedrijf binnen de industriële opslagsector. Hierin zijn productkwaliteit en servicekwaliteit hun belangrijkste waarden. Vanuit deze waarden is de uitbreiding van de productiefabriek ook tot stand gekomen.

Vanuit de gedeelde visie om de beste productkwaliteit te combineren met een hoog service level zijn wij zo’n 10 jaar geleden samen gaan werken met AR Racking. Door deze jarenlange samenwerking kunnen wij direct schakelen met de fabriek en waarborgen wij een snelle levering van de stellingen.

Wij zijn importeur van de volgende stellingen van AR Racking:

Wat betekent de uitbreiding van AR Racking voor u?

Door de uitbreiding van AR Racking kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Nog sneller uw gewenste stellingen leveren. Na de verbouwing van de productiefabriek, kunnen wij garanderen dat de gewenste stellingen binnen 3 weken bij u geleverd worden.

Met de versnelde levertijd leveren wij echter niet in op service. Door onze klanten centraal te zetten, zijn wij erg flexibel in de productie. Heeft u speciale wensen op het gebied van kleur? Dan regelen wij stellingen in gepersonaliseerde kleuren. Wilt u graag custom made stellingen ontvangen? Dan kunnen wij vanuit onze certificeringen de stellingen geheel conform uw wensen vormgeven. Op deze manier zorgen wij dat u echt tevreden bent over de geleverde stellingen. En dan pas zijn wij ook tevreden.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van magazijnstellingen? Bekijk dan ons productaanbod of neem contact met ons op voor al uw vragen.

U kunt ook het officiële nieuwsbericht van AR Racking lezen.