MeerMagazijn

Vrijblijvend advies?
0172-404031

Team

Team

MeerMagazijn bestaat uit een team van ervaren medewerkers, die zich dagelijks hard inzetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Iedereen vanuit zijn eigen specialisme.

Graag stellen wij u voor aan onze verschillende teams. Het is namelijk wel zo leuk om te weten met wie u eigenlijk zaken doet, toch?

Directie

Directie Meer Magazijn bl

De directie van MeerMagazijn wordt gevormd door Niels en Berry van der Meer. Zij hebben de dagelijkse leiding over de organisatie. Vanuit hun jarenlange ervaring in het vak en de ervaringen als partners op directieniveau zorgen zij dat gestelde doelstellingen daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Veiligheid

Veiligheidsmedewerkers Meer Magazijn bl

Elke magazijninrichting is anders. Voor elk product, gereedschap of materiaal is een andere opstelling het meest efficiënt. Wat wel in ieder goed ingericht magazijn terugkomt is: Veiligheid! Door de enorme drukte aan verkeer en goederenstromen is veiligheid van onmiskenbaar belang. Ons veiligheidsteam is gedurende een project dan ook vaak op de werkvloer te vinden. Als veiligheidskundigen zorgen zij dat een project bij oplevering al tijd naar wens is en aan wettelijke normeringen voldoet.

Advies

Verkoop medewerkers Meer Magazijn bl

Door ons jarenlange bestaan verzorgen wij onze klanten in meer dan alleen stellingen. Onze expertise ligt juist in de complexere, complete magazijninrichting. Ons adviesteam kent de kneepjes van het vak. Zij komen dan ook graag bij u langs om uw huidige magazijninrichting te bekijken en uw wensen te bespreken. Zij adviseren u wat wel kan, maar ook wat niet mogelijk is. Hierin houden zij onder andere rekening met geldende normen. In onze adviserende processen werken wij volgens de NEN-richtlijnen:

  • NEN-EN 15635 
  • NEN-EN 15620 
  • NEN-EN 15512 


Deze normen gelden als standaard in onze dagelijkse werkzaamheden. Met deze vastgestelde waarden, bent u verzekerd van een kwalitatieve en betrouwbare magazijninrichting.

Logistiek

Logistiek medewerkers MeerMagazijn bl

Zijn alle plannen uitgewerkt? Dan gaat ons logistieke team aan het werk. In overleg met u plannen zij het project in, binnen een gewenste tijdsperiode. Zij zetten de magazijninrichting klaar voor transport en komen deze op een afgesproken moment bij u afleveren. Wanneer de gewenste opslagsystemen op locatie geleverd zijn, zal ons montageteam te werk gaan om alles naar wens op te stellen, aan te sluiten en te installeren. Zij werken volgens strikte en veilige standaarden, waardoor het beste resultaat behaald kan worden. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en gediplomeerd om te werken op hoogte. Tevens zijn zij gecertificeerd voor het besturen van een heftruck en hoogwerker. Hiermee verzekeren wij u dat de magazijninrichting op een veilige en professionele manier wordt gemonteerd.

Meer weten? 

Wilt u graag eens samenzitten met één van onze afdelingen? Neem dan contact op met ons. Wij adviseren u graag in het verbeteren van uw magazijninrichting.