1,85 M BANDENSTELLING 2,5 M HOOG MET 3 NIVEAU’S VAN 0,4 M DIEP

  • MPN: S73971-915101
238,00 Prijs (incl. BTW): 287,98

Beschrijving

Wanneer je in je magazijn, werkplaats of opslaglocatie banden op voorraad houdt en je wilt deze op een verantwoorde manier opslaan en je maakt geen gebruik van pallets, dan kan je gebruik maken van een bandenstelling. Wij leveren kwalitatieve bandenstellingen van het merk AR voor de opslag van diverse banden. Deze stellingen zijn, zoals het woord al zegt, stellingen met ruimte voor opslag van banden. Een bandenstelling is geschikt voor handmatige opslag van banden. Let wel op, bandenstellingen zijn alleen een interessante oplossing voor handmatige opslag, niet voor machinale productopslag. Door het gebruik van de beste kwaliteit staal is een bandenstelling een stevig opslagmiddel voor deze producten. bandenstellingen kunnen veel gewicht dragen en bieden ook veel ruimte. Met bandenstellingen verhoog je dus de capaciteit van de opslag van banden in het magazijn.

BETROUWBAAR EN KWALITATIEF

Alle bandenstellingen in ons assortiment voldoen aan de wettelijk normeringen. Zo ben je gegarandeerd van een kwalitatief product. Onze kracht zit in standaardisatie van de stelling. Ons assortiment bevat alleen bandenstellingen in standaarduitvoeringen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en zo ben je altijd verzekerd van een product dat aan de eisen voldoet.

SPECIFICATIES VAN DE BANDENSTELLINGEN

  • Dit is een enkelzijdige bandenstelling van 1 sectie, 1,85m lang en 2,5m hoog.
  • Deze opstelling heeft 3 niveaus van elk 0,4 m diep.

EENVOUDIGE MONTAGE BANDENSTELLINGEN

Een groot voordeel van deze stellingen is de eenvoudige montage. Hierdoor zijn vele magazijnen ook voorzien van bandenstellingen.

BANDENSTELLINGEN DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Vanwege onze grote voorraad zijn bijna alle webshopartikelen direct uit voorraad leverbaar. Bepaal zelf in het bestelproces het aflevermoment.

Verzendkosten

  • Wij rekenen voor elke bestelling € 50,- verzendkosten
  • We leveren niet op de Waddeneilanden
  • We kunnen leveren in de Belgische provincies Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Limburg en Antwerpen. De verzendkosten bedragen € 50,- . In de resterende Belgische provincies kunnen wij niet leveren.

VRAGEN

Zoek je meer dan een standaardoplossing? Bekijk dan onze projecten en/of neem contact op met één van onze adviseurs. Wij kunnen dan een maatwerkoplossing bieden.

Extra informatie

Aantal secties

Diepte (m)

Hoogte (m)

Lengte (m)

  1. Klanten-reviews

    Gebaseerd op 0 beoordelingen
  2. Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “1,85 M BANDENSTELLING 2,5 M HOOG MET 3 NIVEAU’S VAN 0,4 M DIEP” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *