2,25 M GROOTVAKSTELLING 2 M HOOG MET 3 NIVEAU’S VAN 0,4 M DIEP

  • MPN: S73847-6
288,00 Prijs (incl. BTW): 348,48

Beschrijving

Wanneer u in u in uw magazijn, werkplaats of opslaglocatie gebruik maakt van zware materialen en uw wilt deze op een verantwoorde manier opslaan en u maakt geen gebruik van pallets, dan kunt u gebruik maken van een grootvakstelling. Palletstelling.nl levert kwalitatieve grootvakstellingen van het merk AR voor de opslag van deze (zware) materialen. Grootvakstellingen zijn, zoals het woord al zegt, stellingen met extra grote opslagvakken. Een grootvakstelling is geschikt voor handmatige opslag van middelzware en zware goederen. Let wel op, grootvakstellingen zijn alleen een interessante oplossing voor handmatige opslag, niet voor machinale productopslag. Door het gebruik van de beste kwaliteit staal is een grootvakstelling een stevig opslagmiddel voor uw producten. Grootvakstellingen  kunnen veel gewicht dragen en bieden door hun diepte ook veel ruimte. Met grootvakstellingen verhoogt u dus de capaciteit van uw magazijn.

BETROUWBAAR EN KWALITATIEF

Alle producten in ons assortiment voldoen aan de wettelijk normeringen. Zo bent u gegarandeerd van een kwalitatief product. Onze kracht zit in standaardisatie van de stelling. In ons assortiment vindt u alleen producten in standaarduitvoeringen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u altijd verzekerd van een product dat aan uw eisen voldoet.

SPECIFICATIES VAN DE GROOTVAKSTELLING

Dit is een grootvakstelling van 1 sectie, 2,25 m lang en 2m hoog. Deze opstelling heeft 3 niveau’s van elk 0,4 m diep.

EENVOUDIGE MONTAGE GROOTVAKSTELLINGEN

Een groot voordeel van deze stellingen is de eenvoudige montage. Hierdoor zijn vele magazijnen ook voorzien van grootvakstellingen.

GROOTVAKSTELLINGEN DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Vanwege onze grote voorraad zijn alle palletstellingen direct uit voorraad leverbaar, u kan zelf uw aflevermoment bepalen en de verzending is gratis*. Zoekt u meer dan een standaardoplossing? Dan schakelen wij u door naar onze maatwerk-collega’s bij MeerMagazijn.

VRAGEN?

Heeft u vragen over onze palletstellingen? Neem dan contact met ons op.

*Wij rekenen voor elke bestelling € 50,- verzendkosten.
Wij leveren niet op de Waddeneilanden.
*Wij kunnen leveren in de Belgische provincies Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Limburg en Antwerpen. De verzendkosten bedragen € 50,- . In de resterende Belgische provincies kunnen wij niet leveren.

Extra informatie

Aantal secties

Diepte (m)

Hoogte (m)

Lengte (m)

  1. Klanten-reviews

    Gebaseerd op 0 beoordelingen
  2. Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2,25 M GROOTVAKSTELLING 2 M HOOG MET 3 NIVEAU’S VAN 0,4 M DIEP” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *