8,4 M PALLETSTELLING 6 M HOOG VOOR 27 EUROPALLETS VAN 1000 KG.

  • MPN: 46017
1.625,00 Prijs (incl. BTW): 1.966,25

Beschrijving

Palletstellingen zijn hele toegankelijke opslagsystemen voor extra productopslag. Met een palletstelling bespaar je ruimte en kan je op een overzichtelijke en efficiënte manier een breed assortiment producten opslaan.

Door de open structuur heb je direct toegang tot het opgeslagen materiaal. Palletstellingen bieden een groot draagvermogen en zijn geschikt voor vrijwel iedere belasting. Deze structuur en het veelzijdige karakter zijn onze palletstellingen in alle branches inzetbaar.

BETROUWBAAR EN KWALITATIEF

Alle palletstellingen in ons assortiment voldoen aan de wettelijk normeringen. Zo ben je gegarandeerd van een kwalitatief product. Onze kracht zit in standaardisatie van de stelling. In ons assortiment vind je alleen palletstellingen in standaarduitvoeringen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en ben je altijd verzekerd van een product dat aan jouw eisen voldoet.

SPECIFICATIES VAN DE PALLETSTELLING

Dit is een enkelzijdige palletstelling van 1 sectie, 2,8m lang en 3m hoog. Deze opstelling biedt plaats aan 9 pallets van 1000kg.

Pallet afmeting: 1200*800*1000mm (l*b*h)

PALLETSTELLINGEN DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Vanwege onze grote voorraad zijn alle palletstellingen direct uit voorraad leverbaar, je kunt zelf je aflevermoment bepalen en de verzending is gratis*.  Zoek je meer dan een standaardoplossing? Dan schakelen wij je door naar onze maatwerk-collega’s bij MeerMagazijn.

VRAGEN?

Heb je vragen over onze palletstellingen? Neem dan contact met ons op.

*Gratis verzending vanaf € 300,-. Daaronder rekenen wij € 50,- verzendkosten.
Wij leveren niet op de Waddeneilanden.
*Wij kunnen leveren in de Belgische provincies Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Limburg en Antwerpen. De verzendkosten bedragen € 50,- . In de resterende Belgische provincies kunnen wij niet leveren.

Extra informatie

Aantal pallets

Aantal secties

Diepte (m)

Hoogte (m)

Lengte (m)

Max belasting per liggerniveau

Max belasting per pallet

Type pallet

  1. Klanten-reviews

    Gebaseerd op 0 beoordelingen
  2. Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “8,4 M PALLETSTELLING 6 M HOOG VOOR 27 EUROPALLETS VAN 1000 KG.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.