BOVENBOUW MET 2 NIVEAUS VOOR INPAKTAFEL, 1,15 M BREED 1 M HOOG EN 0,4 M DIEP (MAATWERK)

  • MPN: S22505
176,00 Prijs (incl. BTW): 212,96

Beschrijving

Een inpaktafel kan ook uitgebreid worden met een bovenbouw. Een bovenbouw bestaat uit twee etages met legborden, een soort mini grootvakstelling, die je op de inpaktafel kunt plaatsen. Je kunt sneller werken door bijvoorbeeld de benodigde verpakkingsmaterialen in deze bovenbouw te plaatsen. Makkelijk alles bij de hand!

Levertijd inpaktafels

Inpaktafels hebben een langere levertijd aangezien deze op maat gemaakt worden. Neem contact met ons op om naar de levertijd te vragen.

Betrouwbaar en kwalitatief

Alle producten in ons assortiment voldoen aan de wettelijk normeringen. Zo ben je gegarandeerd van een kwalitatief product. Onze kracht zit in standaardisatie van de producten. In ons assortiment vind je alleen producten in standaarduitvoeringen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en bent je altijd verzekerd van een product dat aan je eisen voldoet.

Specificaties van de bovenbouw

Bovenbouw met 2 niveaus voor de inpaktafel van 1,5 m breed, 0,92 m hoog en 1 m diep. De bovenbouw is 1,15 m breed, 1 m hoog en 0,4 m diep.

Verzendkosten

  • Wij rekenen voor elke bestelling € 50,- verzendkosten
  • We leveren niet op de Waddeneilanden
  • We kunnen leveren in de Belgische provincies Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Limburg en Antwerpen. De verzendkosten bedragen € 50,- . In de resterende Belgische provincies kunnen wij niet leveren.

VRAGEN

Zoek je meer dan een standaardoplossing? Bekijk dan onze projecten en/of neem contact op met één van onze adviseurs. Wij kunnen dan een maatwerkoplossing bieden.

  1. Klanten-reviews

    Gebaseerd op 0 beoordelingen
  2. Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BOVENBOUW MET 2 NIVEAUS VOOR INPAKTAFEL, 1,15 M BREED 1 M HOOG EN 0,4 M DIEP (MAATWERK)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *