KANTELHEK VOOR PALLETOPSTEEKPLAATS, MAXIMALE INZETBREEDTE 1.5M

 • MPN: S73975_MM
1.283,00 Prijs (incl. BTW): 1.552,43

Beschrijving

Een kantelhek zorgt voor een veilige manier van opslaan van pallets op een verdiepingsvloer (mezzanine). Met het plaatsen van een kantelhek voorkom je valgevaar van materialen en personeel.

De voorzijde van het kantelhek is afgewerkt met een profiel dat aangeeft tot waar een pallet geplaatst kan worden. Tevens beschermt dit profiel de vloerplaat wanneer een pallet vanaf de begane grond op de verdiepingsvloer wordt gezet.

BETROUWBAAR EN KWALITATIEF

Alle kantelhekken in ons assortiment voldoen aan de wettelijk normeringen waardoor je gegarandeerd bent van een kwalitatief product. Je komt daardoor niet voor verrassingen te staan en je bent altijd verzekerd van een product dat aan de eisen voldoet. Onze kracht zit in standaardisatie van het kantelhek. Ons webshopassortiment bevat alleen kantelhekken in standaarduitvoeringen.

SPECIFICATIES VAN HET KANTELHEK

 • De maximaal, beschikbare product afmetingen zijn 2100 * 1500 * 1500 mm (H x B x D)
 • De benodigde buitenmaten zijn 2340 * 1860 * 1600 mm (H x B x D)
 • De kleur is oranje, RAL 2004

DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Vanwege onze grote voorraad zijn bijna alle webshopartikelen direct uit voorraad leverbaar. Bepaal zelf in het bestelproces het aflevermoment.

VERZENDKOSTEN

 • Wij rekenen voor elke bestelling € 50,- verzendkosten
 • We leveren niet op de Waddeneilanden
 • We kunnen leveren in de Belgische provincies Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Limburg en Antwerpen. De verzendkosten bedragen € 50,- . In de resterende Belgische provincies kunnen wij niet leveren.

VRAGEN

Zoek je meer dan een standaardoplossing? Bekijk dan onze projecten en/of neem contact op met één van onze adviseurs. Wij kunnen dan een maatwerkoplossing bieden.

 

 

 1. Klanten-reviews

  Gebaseerd op 0 beoordelingen
 2. Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KANTELHEK VOOR PALLETOPSTEEKPLAATS, MAXIMALE INZETBREEDTE 1.5M” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten