Laat je goederen niet barsten

Vaak is het in een magazijn een drukke bedoening. Er lopen werknemers, leveranciers en soms zelfs klanten rond. Zo kunnen er al snel onoverzichtelijke situaties ontstaan. En wanneer de beveiliging van een magazijn niet op orde is, dan kan het zomaar gebeuren dat er goederen beschadigd raken of zelfs soms verdwijnen! Hoe kun je dit voorkomen?

Er is een oplossing

Het verbeteren van de gehele beveiliging in een magazijn begint bij het verbeteren van het afschermen van de (dure) goederen. Wanneer deze bijvoorbeeld zijn opgeslagen op een verdiepingsvloer dan is het plaatsen van een X-Rail beveiligingssysteem op zo’n vloer noodzakelijk. Met een wand als bescherming voor je goederen voorkom je veel ellende zoals ontvreemding of beschadiging. Daarnaast is het mogelijk om de X-Rail aan te vullen met een modulaire leuning. Zo is het personeel ook nog eens extra beschermd tegen vallen.

Twee in één met een X-Rail beveiligingssysteem

Ons X-Rail beveiligingssysteem kan dus worden gebruikt als afscherming van de goederen. Doordat er als extra optie een modulaire leuning aangebracht kan worden werkt dit systeem ook als valbeveiliging voor medewerkers. Kortom een dubbel doel dus.

Bekijk de video
X-Rail beveiligingssyteem

In de praktijk

Onlangs zijn we bij onze klant ComplexDMZ aan de slag gegaan. Dit bedrijf dat IT diensten verleent aan ondernemers zocht een manier om onder andere dure server onderdelen op te slaan. We hebben een verdiepingsvloer met een X-Rail systeem geplaatst. Inclusief modulaire leuning. Binnenkort wordt de vloer nog afgesloten met een Axelent afsluithek.

X-Rail beveiligingssysteem geplaatst bij ComplexDMZ

Advies

Heb je interesse in ons X-Rail systeem en wil je graag advies over welke vorm het beste in jouw magazijn past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee over een oplossing op maat.

Lees ook

Een reëel beeld van je toekomstige magazijn via 3D
De zes voordelen van kunststof beveiligingselementen in het magazijn

 

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen