27 september: landelijke Arbo-inspectiedag bij distributiecentra

Op 27 september staat de landelijke ARBO-inspectiedag bij distributiecentra op de kalender. Er worden dan onaangekondigde veiligheidscontroles uitgevoerd in magazijnen en distributiecentra door het hele land. Deze inspecties worden vooraf niet aangekondigd en als bedrijf ben je verplicht om hieraan mee te werken. Dit jaar ligt de focus vooral op aanrijdgevaar en valgevaar van hoogtes. Dit zijn gebieden waar vaak ongevallen plaatsvinden. Ook worden verkeersplannen onder de loep genomen.

Wij staan klaar om je te helpen

Is er in jouw magazijn of distributiecentrum een ARBO-inspectie uitgevoerd en zijn er verbeterpunten naar voren gekomen? Geen zorgen, ons team van MeerMagazijn staat klaar om je te helpen. Wij begrijpen het belang van een veilige en efficiënte magazijninrichting. Als er stellingen hersteld moeten worden of als er behoefte is aan een nieuwe stellingen of een nieuw magazijninrichtingsplan, dan kun je bij ons terecht.

Ons team van ervaren professionals biedt:

 • Vakkundige reparatie van beschadigde stellingen.
 • Vervanging van beschadigde stellingen voor nieuwe stellingen
 • Advies over het plaatsen van aanrijdbeveiligingen
 • Een op maat gemaakt magazijninrichtingsplan die voldoet aan de ARBO-richtlijnen

<Maak hier een afspraak voor een inspectie of een vrijblijvend advies over de veiligheid in je magazijn>

Voldoet jouw magazijn aan de veiligheidsnorm?

Geen onaangekondigde inspectie gehad?

Heb je geen onaangekondigde inspectie gehad? Dan is het misschien toch aan te raden om eens naar de veiligheid in je magazijn te kijken. Het is essentieel dat je opslagruimte niet alleen voldoet aan de regelgeving, maar dat deze werkplek ook een veilige en productieve omgeving is voor je medewerkers. Maak een afspraak met onze veiligheidskundige. Hij kan elk merk en type stellingen inspecteren, ongeacht de leverancier of fabrikant. De veiligheidsinspecteur beschikt over de meest actuele expertise om een kwaliteitsinspectie uit te voeren en doet dit volgens de geldende Arbo-eisen en normeringen. Na de magazijninspectie ontvang je een rapport als basis voor ingebruikneming van de stellingen en/of vloeren.

Neem vandaag nog contact op met MeerMagazijn en zet de stap naar een veiliger en efficiënter magazijn! Telefoonnummer 0172- 40 40 31 of mail naar info@meermagazijn.nl

Lees ook:
Unieke manier van toetsing NEN EN 15635 norm bij MeerMagazijn
De 6 voordelen van kunststof beveiligingselementen in het magazijn

Veelgestelde vragen

 1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

  Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

  Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

 2. Verkopen jullie alleen stellingen?

  Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen