image description

Project opgeleverd: De Pakkettenfabriek

De Pakkettenfabriek in Roelofarendsveen is een e-fulfilment specialist op het gebied van opslag, pick & pack en verzending voor webshops. Op basis van advies op locatie is er onlangs door ons een mooie magazijninrichting opgeleverd.

Vanuit het magazijn in de buurt van Schiphol en Amsterdam verzorgt De Pakkettenfabriek e-fulfilment voor een grote diversiteit aan webstores en merken. Of het nu gaat om het verzenden van vloerkleden, baby kleding, speciale biertjes of ansichtkaarten; zij verzorgen de verbinding tussen de check-out in een webstore en levering van het product bij de klant aan de deur.

Advies

De Pakkettenfabriek heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt in de e-fulfilment branche. Daardoor was er uitbreiding van het magazijn nodig. Op basis van een klantreferentie heeft De Pakkettenfabriek hier MeerMagazijn voor benaderd. Onze adviseur heeft een afspraak gemaakt op locatie om een advies over de magazijninrichting te geven. Dit advies bestond uit het plaatsten van een verdiepingsvloer en het plaatsen van palletstellingen.

Real time ontwerpen

Door te werken met Real time ontwerpen (scherm delen) waren wij in staat sneller en nauwkeuriger te reageren op de input van De Pakkettenfabriek. Zeker in deze tijd van afstand houden werkt deze methode snel en veilig. Vanuit uw eigen kantoor ‘live’ feedback geven op de tekening. Het werkt heel eenvoudig:

  • Je ontvangt van ons een e-mail met een link
  • Wanneer je deze link op je computer opent dan kun je de tekening zien. Je kunt dan aangeven wat je wilt veranderen. Deze aanpassing wordt dan live weergegeven en u kunt aangeven of dat is wat je bedoelt.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project of over Screen Mirroring? Neem dan contact met ons op via  0172-404031 of stuur een mail naar info@meermagazijn.nl

Het resultaat:

Tag:

algemeen, klantcases

Onze merken en certificeringen