image description

Palletrack bestellen

Palletstellingen worden ook wel palletrekken (palletrack) genoemd. Het palletrek is een van de meest gebruikte opslagsystemen voor de opslag van goederen. Palletrekken van het merk AR zijn kwaliteits palletrekken waarmee je gemakkelijk en snel de beschikbare magazijnruimte indeelt. Een palletrek wordt meestal alleen gebruikt om goederen op pallets op te slaan. Een heftruck kan via de gangpaden de pallets op de palletrekken laden en lossen.

ONDERDELEN PALLETRACK

Een palletrack bestaat uit staanders en liggers. De staanders leveren wij voorgemonteerd. Daardoor hoef je eigenlijk alleen nog maar de liggers te monteren en het gehele palletrack aan de vloer te bevestigen. Een palletrek kan je ook nog uitbreiden met accessoires zoals een aanrijdbeveiliging, een stijlbeschermer of een draadrooster.

ZELF SAMENSTELLEN VAN HET PALLETREK

Palletrekken van Palletstelling.nl kan je zelf samenstellen via de configurator maar waar moet u dan aan denken?

 • Hoeveel pallets wil je opslaan?
 • Wat is de hoogte van de opslagruimte?
 • Op welke manier van logistieke handeling werk je?
 • Wat is het totaalgewicht van de producten?
 • Wat zijn de afmetingen van de producten?

Palletrack bestellen

ENKELVOUDIG OF DUBBELVOUDIG PALLETRACK

Een palletrek kan enkelvoudig of dubbelvoudig geplaatst worden. Je kunt het beste kiezen voor een dubbel palletrack wanneer er aan beide zijden van de rekken een gangpad is om pallets, met behulp van een heftruck, aan- en af te voeren.

GRATIS VERZENDING

Naast dat het super makkelijk is om zelf je palletstelling samen te stellen, leveren wij ook nog eens uit voorraad. De door jou bestelde palletrekken (palletstellingen) kunnen wij snel bij je afleveren. Meestal lukt dit binnen 5 werkdagen. En de verzending is ook nog eens gratis (vanaf € 300,-)

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten over ons assortiment of heb je vragen over uw bestelling? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen

Veelgestelde vragen

 1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

  Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

  Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

 2. Verkopen jullie alleen stellingen?

  Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen