Palletrack bestellen

Palletstellingen worden ook wel palletrekken (palletrack) genoemd. Het palletrek is een van de meest gebruikte opslagsystemen voor de opslag van goederen. Palletrekken van het merk AR zijn kwaliteits palletrekken waarmee je gemakkelijk en snel de beschikbare magazijnruimte indeelt. Een palletrek wordt meestal alleen gebruikt om goederen op pallets op te slaan. Een heftruck kan via de gangpaden de pallets op de palletrekken laden en lossen.

ONDERDELEN PALLETRACK

Een palletrack bestaat uit staanders en liggers. De staanders leveren wij voorgemonteerd. Daardoor hoef je eigenlijk alleen nog maar de liggers te monteren en het gehele palletrack aan de vloer te bevestigen. Een palletrek kan je ook nog uitbreiden met accessoires zoals een aanrijdbeveiliging, een stijlbeschermer of een draadrooster.

ZELF SAMENSTELLEN VAN HET PALLETREK

Palletrekken van Palletstelling.nl kan je zelf samenstellen via de configurator maar waar moet u dan aan denken?

 • Hoeveel pallets wil je opslaan?
 • Wat is de hoogte van de opslagruimte?
 • Op welke manier van logistieke handeling werk je?
 • Wat is het totaalgewicht van de producten?
 • Wat zijn de afmetingen van de producten?

Palletrack bestellen

ENKELVOUDIG OF DUBBELVOUDIG PALLETRACK

Een palletrek kan enkelvoudig of dubbelvoudig geplaatst worden. Je kunt het beste kiezen voor een dubbel palletrack wanneer er aan beide zijden van de rekken een gangpad is om pallets, met behulp van een heftruck, aan- en af te voeren.

GRATIS VERZENDING

Naast dat het super makkelijk is om zelf je palletstelling samen te stellen, leveren wij ook nog eens uit voorraad. De door jou bestelde palletrekken (palletstellingen) kunnen wij snel bij je afleveren. Meestal lukt dit binnen 5 werkdagen. En de verzending is ook nog eens gratis (vanaf € 300,-)

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten over ons assortiment of heb je vragen over uw bestelling? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen

Veelgestelde vragen

 1. Wat is een palletrack?

  Een palletrack is een overkoepelende naam voor verschillende soorten magazijnstellingen. Er bestaan allerlei soorten palletracken zoals: palletstellingen, grootvakstellingen, legbordstellingen en inrijstellingen. Palletracken zijn in verschillende maten te verkrijgen en worden vaak gebruikt in opslagruimten.

 2. Is een palletrack hetzelfde als een palletstelling?

  Nee, een palletstelling en een palletrek zijn niet hetzelfde, maar ze worden vaak wel in dezelfde context gebruikt en zijn beide bedoeld voor opslag van goederen. Een palletrack is eigenlijk een synoniem voor het woord magazijnstelling.

Onze merken en certificeringen