Stap binnen in ons vernieuwde kantoor – een inspirerende en productieve werkomgeving

Denk je dat een vernieuwd kantoorinterieur puur alleen voor het oog is? Niets is minder waar. Met een nieuwe kantoorinrichting gaat de productiviteit, het moraal en de creativiteit van medewerkers omhoog. Daarnaast is een (vernieuwd) interieur een reflectie van je bedrijfsidentiteit. Het interieur van ons kantoor was aan een opfrisbeurt toe. Daarom hebben we, in samenwerking met Studio Jeroen de Jong een verbouwingsplan opgesteld. We wilden dat de nieuwe inrichting van het kantoor beter aan zou sluiten bij onze identiteit en missie en visie, zoals: open, licht, toegankelijk, professioneel en functioneel.

 

Wat waren onze specifieke wensen?

 • Efficiënter gebruik van ruimte

De oude indeling aan de Engelandlaan ging op de schop en daarvoor in de plaats hebben we de beschikbare ruimte efficiënter ingedeeld. Hierdoor is er bijvoorbeeld meer ruimte gecreëerd voor werkplekken en vergaderruimtes. Dit heeft bijgedragen aan een betere organisatie van het werk en heeft geleid tot meer werkplezier voor iedereen.

 • Flexibele werkplekken

Een belangrijk aspect van onze nieuwe inrichting van het kantoor was het bieden van flexibele werkplekken. Denk hierbij aan sta-zitbureaus, verstelbare bureaustoelen en stilteruimtes. Het idee was om medewerkers de vrijheid te geven te kiezen waar ze willen werken, afhankelijk van hun taak en stemming.

 • Opleidingsruimte

De nieuwe opleidingenruimte is bedoeld voor het geven van trainingen aan onze medewerkers. Maar bijvoorbeeld teamvergaderingen en creatieve brainstormsessies kunnen ook in deze ruimte gehouden worden. Daarom wilden we dat de ruimte ingericht zou worden met een groot whiteboard, een projectiescherm en comfortabele zitplaatsen.

 • Stilte- en concentratieruimte

Naast samenwerkingsmomenten zijn er ook momenten waarop medewerkers zich moeten concentreren op individuele taken. Een stilte- en concentratieruimte was daarom ook essentieel. Deze ruimte is afgewerkt met prachtige houten wandpanelen. Het profiel van deze panelen zorgt voor een sierlijke en rustgevende uitstraling.

 • Veel groen

Studies hebben aangetoond dat groen in de werkomgeving kan helpen om stress te verminderen en rust te creëren. Door het pand heen hebben we dat dan ook doorgevoerd. In vorm van plantenbakken en groene vloerbedekking.

Als een vis in het water

Natuurlijk kijken we ook even naar de kantoortuin waar verkoop, planning en marketing is ingedeeld. De medewerkers werken aan sta-zitbureau’s en er zijn twee grote aquaria geplaatst. Ook heeft elke werkplek zijn eigen opbergkast. De afdeling geeft zo een rustige uitstraling en toch kan op een laagdrempelige manier gecommuniceerd worden met collega’s.

Nieuwsgierig geworden?

Kom gerust bij ons langs in Hazerswoude-Dorp om onze nieuwe inrichting te bekijken. De koffie staat klaar!

Lees ook:

Opgeven is geen optie!
MeerMagazijn koopt hoogwerker: geen luxe maar een must!
Unieke manier van toetsing NEN EN 15635 norm bij MeerMagazijn

Veelgestelde vragen

 1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

  Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

  Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

 2. Verkopen jullie alleen stellingen?

  Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen