image description

MeerMagazijn koopt hoogwerker: geen luxe maar een must!

De projecten die wij met MeerMagazijn de laatste jaren hebben uitgevoerd zijn steeds omvangrijker en specialistischer geworden. Het was dan ook vaak nodig om een hoogwerker te huren voor zo’n project. Ook omdat de wet ‘Werken op hoogte’ de laatste jaren is aangescherpt. Maar wanneer er regelmatig gehuurd moet worden dan komt er een bepaald omslagpunt qua kosten én gemak. Je moet je dan gaan afvragen of een hoogwerker kopen geen betere optie is. En dat bleek voor ons zomaar het geval te zijn.

De wet werken op hoogte

Werkzaamheden op hoogte mogen alleen worden uitgevoerd vanaf een veilige en ergonomisch verantwoorde steiger, stelling, bordes of werkvloer (arboportaal). Wij zijn met MeerMagazijn continu bezig om veilig werken te waarborgen voor onze medewerkers en klanten. Met een hoogwerker in ons bezit wordt het veel gemakkelijker om deze bij projecten in te zetten. Ook wanneer dit volgens de wet niet direct nodig zou zijn. Dit creëert een nog veiligere werkplek voor onze monteurs, klanten en alle mensen die bij het project betrokken zijn.

Meer informatie

Wil je advies op maat voor het inrichten van jouw werkruimte of magazijn? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Bekijk hier de video van onze nieuwe hoogwerker:

Lees ook:
Een reëel beeld van je toekomstige magazijn via 3D
De 6 voordelen van kunststof beveiligingselementen in uw magazijn
Unieke manier van toetsing NEN EN 15635 norm bij MeerMagazijn

Tag:

algemeen, veiligheid

Onze merken en certificeringen