image description

Wat is een borgpen voor een palletstelling?

Bij elke palletstelling die je bij ons koopt ontvang je alle onderdelen die noodzakelijk zijn om jouw pallet stelling snel en veilig te monteren. Je ontvang bijvoorbeeld ook borgpennen. Door het plaatsen van een palletstelling borgpen zorg je ervoor dat je de liggers borgt in de staanders.

GEBRUIK NOOIT EEN ANDER MERK BORGPEN VOOR ONZE PALLETSTELLINGEN

Het is zeer belangrijk om de borgpennen te gebruiken van ons eigen merk AR Racking. De garantie vervalt namelijk volledig wanneer je een borgpen van een ander merk gebruikt. Zorg er verder voor dat je de palletstelling borgpen in het juiste gat aanbrengt en controleer regelmatig of alles nog op de juiste manier is aangebracht.

MEER INFORMATIE?

Je kunt via het filter op de productpagina heel eenvoudig zelf uw gewenste palletstelling samenstellen. Bij de levering van de palletstelling ontvang je automatisch de bijbehorende borgpennen. Heb je nog vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, borgpen palletstelling kopen

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen