Wat is een borgpen voor een palletstelling?

Bij elke palletstelling die je bij ons koopt ontvang je alle onderdelen die noodzakelijk zijn om jouw pallet stelling snel en veilig te monteren. Je ontvang bijvoorbeeld ook borgpennen. Door het plaatsen van een palletstelling borgpen zorg je ervoor dat je de liggers borgt in de staanders.

GEBRUIK NOOIT EEN ANDER MERK BORGPEN VOOR ONZE PALLETSTELLINGEN

Het is zeer belangrijk om de borgpennen te gebruiken van ons eigen merk AR Racking. De garantie vervalt namelijk volledig wanneer je een borgpen van een ander merk gebruikt. Zorg er verder voor dat je de palletstelling borgpen in het juiste gat aanbrengt en controleer regelmatig of alles nog op de juiste manier is aangebracht.

MEER INFORMATIE?

Je kunt via het filter op de productpagina heel eenvoudig zelf uw gewenste palletstelling samenstellen. Bij de levering van de palletstelling ontvang je automatisch de bijbehorende borgpennen. Heb je nog vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, borgpen palletstelling kopen

Veelgestelde vragen

 1. Wat doet een borgpen?

  Een borgpen zorgt ervoor dat de ligger goed geborgd blijft in de staander. Dit voorkomt ongelukken waarbij de ligger uit de staander gereden of geduwd wordt.

 2. Welke borgpen heb ik nodig?

  Elke stelling heeft zijn eigen vereiste borgpen. Wij leveren altijd de juiste borgpennen mee.

 3. Welke kleur borgpen heb ik nodig?

  De meeste borgpennen zijn verzinkt (zilver/grijs) van kleur. Wanneer de stellingen volledige verzinkt of gegalvaniseerd zijn worden er rode borgpennen geadviseerd. Door de rode kleur wordt duidelijk zichtbaar wanneer er een borgpen mist.

 4. Wat is een borgpen?

  Een borgpen is een metalen pen welke in de stelling wordt gehaakt zodra de ligger in de staander wordt geplaatst. Op die manier haakt de ligger in de staander. Het plaatsen van een borgpen is verplicht volgens de Nederlandse normen.

 5. Hoe bevestig ik een borgpen?

  De borgpen kan eenvoudig worden ingehaakt in het gat welke de staander en de ligger, bij het juist inhaken, laat zien.

Onze merken en certificeringen