Zorgcentrum Driehof vol prachtige orchideeën!

Vanwege de maatregelen die genomen zijn wat betreft het Coronavirus kunnen de bewoners van verpleeghuizen vaak geen bezoek meer ontvangen. MeerMagazijn wil een steentje bijdragen om deze tijd iets gemakkelijker te maken voor de bewoners.

Hart onder de riem

Daarom hebben wij, zowel het verplegend personeel als de bewoners van Zorgcentrum Driehof in Hazerswoude-Dorp een hart onder de riem gestoken. Samen met orchidee kwekerij ‘Sonatural’ uit Moerkapelle hebben we ervoor gezorgd dat De Driehof vrijdag 10 april, vlak voor de Paasdagen, werd aangekleed met prachtige orchideeën. Bekijk hieronder het resultaat.

Artikel-in-Groene-Hart-Koerier-pagina-3.pdf

potten    potten def2

orchidee 6driehof    orchidee 2driehof

Meer Informatie

Wil je meer weten over ons assortiment of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen