Ga slim om met uw budget voor magazijninrichting

26 juni 2020

Ontwikkelingen

In deze tijd van Corona is het soms lastig voor u als ondernemer om budget vrij te maken voor het inrichten of uitbreiden van uw magazijn. Juist nu kan het noodzakelijk zijn om meer opslagruimte te creëren.  Maar hoe pakt u dat aan met een beperkt budget? MeerMagazijn heeft voor u de oplossing!

Wij kopen namelijk regelmatig gebruikte palletstellingen en verdiepingsvloeren op om deze tegen een voordelige prijs weer te verkopen. In veel gevallen kan de besparing ten opzichte van nieuwe stellingen zelfs oplopen tot maar liefst 40% . Dit kan erg interessant voor u zijn! Daarnaast kunnen onze verkopers u adviseren over het slimmer indelen van de bestaande opslagruimte.

Budget

Onze adviseur heeft onlangs het bedrijf Polyplastic in Rotterdam bezocht. Samen met logistiek manager Gerard Schenk is er op locatie gekeken wat de wensen en mogelijkheden waren wat betreft het uitbreiden van het magazijn binnen het geplande budget.  In het geval van Polyplastic hebben we gebruikte palletstellingen geleverd en gemonteerd en  de bestaande palletstellingen opnieuw ingedeeld. Het resultaat mocht er zijn. Er is veel (extra) opslagruimte gecreëerd binnen het geplande budget. 

Slimme indeling  

Door de door ons geleverde (gebruikte) stellingen tegen de bestaande stellingen aan te plaatsen konden de opslagboxen een kwartslag gedraaid worden. Daardoor was er minder ruimte nodig voor gangpaden en zo ontstond er meer opslagcapaciteit in de bestaande ruimte. Bekijk de animaties onderaan dit artikel voor een duidelijk beeld. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw magazijn? Dan kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via één van onze adviseurs. Wij denken graag met u mee om uw budget en ruimte zo slim mogelijk in te zetten.

Animatie Polyplastic Rotterdam
Hoe het was, de opslagboxen horizontaal in de schappen met ruimte tussen de stellingen.

Poly plastic oplossing C

Poly plastic oplossing A2


Animatie onder: De oplossing: de opslagboxen een kwartslag gedraaid en (extra) gebruikte stellingen tegen elkaar aan geplaatst .

Poly plastic oplossing B

 Foto eindresultaat Polyplastic

Polyplastic eindresultaat foto 3