Laat uw magazijn controleren op veiligheid via een Quick Scan: snel en voordelig

23 augustus 2021

Algemeen

Veiligheid

Dat een magazijn veilig moet zijn dat is ondertussen voor elke werkgever wel duidelijk. Toch schiet het jaarlijks inspecteren van het magazijn er nog wel eens bij in. “Oh is er alweer een jaar voorbij, ik ga binnenkort eens achter zo’n inspectie aan”. Vervolgens is er een maand later nog niets gebeurd. Of “Zo’n inspectie is best prijzig en kost me veel tijd, misschien pak ik het over een aantal maanden wel eens op”. Het is gewoon in veel bedrijven druk en ‘the show must go on’, dus een inspectie staat dan onderaan het to do lijstje. Maar ondertussen gaat het wel om de veiligheid van uw medewerkers!

Een Quick Scan in plaats van een complete magazijninspectie 

Om het u gemakkelijker te maken hebben wij daarom Quick Scan geïntroduceerd. Tijdens zo’n Quick Scan kijkt onze veiligheidskundige samen met u naar de situatie in uw opslagruimte. De adviezen van onze inspecteur kunt u zelf noteren en voor het herstellen van schade kunt u zelf actie ondernemen. U ontvangt dus geen inspectierapport zoals bij een complete inspectie.  Deze Quick Scan is een stuk voordeliger ten opzichte van een complete inspectie. Het ligt een beetje aan de grootte van uw magazijn maar voor een gemiddelde opslagruimte betaalt u voor een complete magazijninspectie inclusief inspectierapport, € 264,- (exclusief reiskosten). Voor een Quick Scan betaalt u de helft: € 132,- (exclusief reiskosten). Uw voordeel? Goedkoper én sneller! Uiteraard kunt u er uiteindelijk ook voor kiezen om toch een inspectierapport op te laten maken. Dan komen er extra kosten bij.

    Plan uw afspraak

    Bent u enthousiast geworden over onze Quick Scan en wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op met onze veiligheidscoördinator Gertjan Verkiel via 0172-404031. Hij plant voor u de afspraak. Mailen kan uiteraard ook: veiligheid@meermagazijn.nl