Maak een efficiencyslag in uw warehouse met Conveyor!

1 december 2020

Ontwikkelingen

Sinds kort is het bij ons ook mogelijk om uw magazijn in te richten of uit te breiden met het Conveyor system. Een Conveyor is een transportsysteem bedoeld voor intern transport van materialen. Maak op deze manier een effectieve efficiencyslag in uw warehouse!

Wat is een Conveyor systeem?

Een Conveyor is een transportbandsysteem met mechanische rollen/banden die binnen een warehouse, materialen van A naar B kan verplaatsen. Wanneer u bijvoorbeeld uw magazijn laat inrichten met palletstellingen dan kan het transporteren van de goederen van of naar deze stellingen via een Conveyer systeem gebeuren. 

Wat zijn de voordelen van een Conveyor Systeem?

Een Conveyor systeem biedt veel mogelijkheden en heeft verschillende voordelen:

  • Veiliger dan gebruik van een heftruck of andere machines om materialen te verplaatsen;
  • Kan bijna overal worden geïnstalleerd;
  • Veel soorten producten (gewicht, maat) kunnen verplaatst worden;
  • Er kunnen veel producten tegelijk verplaatst worden. 

Waarom bij MeerMagazijn bestellen?

MeerMagazijn is een totaalaanbieder. Wij kunnen uw magazijn van top tot teen inrichten inclusief een Conveyor systeem. U hoeft dus niet met meerdere aanbieders van verschillende producten te werken. Wat heel makkelijk is, is dat u één aanspreekpunt heeft tijdens het gehele traject van magazijninrichting. Daarnaast maken wij ook ‘Real Time‘ online een ontwerp van uw gehele magazijninrichting. U kunt dan direct vanuit uw eigen kantoor meekijken met het ontwerpproces.  Op deze manier kan er  gemakkelijk en snel bijgestuurd worden. 

Meer informatie

Bent u benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn voor het inrichten van uw magazijn met een Conveyor Systeem?  Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over wat in uw geval de meest ideale magazijninrichting is.  0172-404031.