Met een beperkt budget méér opslagruimte

3 maart 2021

Ontwikkelingen

In deze tijd van Corona kan het lastig zijn, voor u als ondernemer, om budget vrij te maken voor het inrichten of uitbreiden van uw magazijn. Toch kan het juist nú noodzakelijk zijn om meer opslagruimte te creëren. Maar hoe pakt u dat aan? Wij hebben voor u de oplossing!

Regelmatig kopen wij gebruikte palletstellingen in, om deze tegen een voordelige prijs weer te verkopen. De besparing ten opzichte van nieuwe stellingen loopt al snel op tot 40 procent! Handig wanneer u over een beperkt budget beschikt. Daarnaast denken wij met u mee om uw bestaande opslagruimte slimmer in te delen. Extra magazijnruimte kopen of huren is daardoor niet nodig.

Slimme indeling 

Neem bijvoorbeeld onze klant Polyplastic in Rotterdam. De palletstellingen die we vijf jaar geleden in hun opslagruimte hebben neergezet, hebben we nu strak tegen elkaar aan geplaatst. De opslagboxen in deze stellingen konden daardoor een kwart slag gedraaid worden. Om deze boxen met een heftruck uit de stellingen te halen was er daardoor nog maar één gangpad nodig. Zo hebben we meer opslagruimte gecreëerd. In deze vrijgekomen ruimte hebben we vier extra (gebruikte) stellingen geplaatst. Slim toch?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u ook zo’n handige opslagoplossing voor uw magazijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee om uw budget én ruimte zo slim mogelijk in te zetten.

Animatie Polyplastic Rotterdam
Hoe het was, de opslagboxen horizontaal in de schappen met ruimte tussen de stellingen.

Poly plastic oplossing C

Poly plastic oplossing A2


Animatie onder: De oplossing: de opslagboxen een kwartslag gedraaid en (extra) gebruikte stellingen tegen elkaar aan geplaatst .

Poly plastic oplossing B

Foto eindresultaat Polyplastic

Polyplastic eindresultaat foto 3

Auteur: Juliëtte Lammers-Cras