MeerMagazijn

Vrijblijvend advies?
0172-404031

Project opgeleverd: De Pakkettenfabriek

iStock 1024926532

De Pakkettenfabriek in Roelofarendsveen is een e-fulfilment specialist op het gebied van opslag, pick & pack en verzending voor webshops. Op basis van advies op locatie is er onlangs door ons een mooie magazijninrichting opgeleverd. 

 

Vanuit het magazijn in de buurt van Schiphol en Amsterdam verzorgt De Pakkettenfabriek e-fulfilment voor een grote diversiteit aan webstores en merken. Of het nu gaat om het verzenden van vloerkleden, baby kleding, speciale biertjes of ansichtkaarten; zij verzorgen de verbinding tussen de check-out in een webstore en levering van het product bij de klant aan de deur. 

Advies

De Pakkettenfabriek heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt in de e-fulfilment branche. Daardoor was er uitbreiding van het magazijn nodig. Op basis van een klantreferentie heeft De Pakkettenfabriek hier MeerMagazijn voor benaderd. Onze adviseur heeft een afspraak gemaakt op locatie om een advies over de magazijninrichting te geven. Dit advies bestond uit het plaatsten van een verdiepingsvloer en het plaatsen van palletstellingen.

Screen Mirroring

Door te werken met Screen Mirroring (scherm delen) waren wij in staat sneller en nauwkeuriger te reageren op de input van De Pakkettenfabriek. Zeker in deze tijd van afstand houden werkt deze methode snel en veilig. Vanuit uw eigen kantoor 'live' feedback geven op de tekening. Het werkt heel eenvoudig:

  • U ontvangt van ons een e-mail met een link 
  • Wanneer u deze link op uw computer opent dan kunt u de tekening zien. U kunt dan aangeven wat u wilt veranderen. Deze aanpassing wordt dan live weergegeven en u kunt aangeven of dat is wat u bedoelt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project of over Screen Mirroring? Neem dan contact met ons op via  0172-404031 of stuur een mail naar info@meermagazijn.nl

Het resultaat:     

 Pakkettenfabriek foto 1 2      Pakkettenfabriek foto 2 3 

Pakkettenfabriek foto 3 2