image description

Hans Haasnoot, Tacx Garmin Smart Bikes

"Door snelle groei in de sportmarkt was het noodzakelijk om onze nieuwe locatie voor opslag op korte termijn in gebruik te nemen. MeerMagazijn kon binnen een week leveren én plaatsen"

Hans Haasnoot - Tacx Garmin Smart Bikes

Over Tacx

Tacx is een innovatief bedrijf met een grote passie voor sport en techniek. Deze passie is de drijfveer achter de hele organisatie en zichtbaar in alle afdelingen; van inkoop tot productie en productontwikkeling tot logistiek. Praktisch alles wordt ‘in house’ ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.  Productideeën en optimalisaties worden snel ontwikkeld, getest en geautomatiseerd. Van ontwerp tot matrijzen en uiteindelijke productie, alles gebeurt onder één dak.

Ons advies

Om de producten van Tacx zo optimaal mogelijk te kunnen opslaan in de beschikbare nieuwe ruimte was het advies van onze Logistiek Adviseur om een combinatie van palletstellingen en inrijstellingen te plaatsen.  Op die manier wordt er meer rendement uit de bestaande ruimte gehaald.

Met inrijstellingen van het merk AR kunnen er overzichtelijk grote aantallen van dezelfde artikelen opgeslagen worden. Er worden dan verschillende pallets achter elkaar geplaatst, tot elke gewenste diepte. Hierdoor wordt er veel ruimte bespaard op de gangpaden.

 

Lees het hele artikel>

- Tacx Garmin Smart Bikes