Referenties

Dit zeggen onze klanten:

 

“We zijn er echt superblij mee want zoals je kunt zien zijn er extra werkplekken bijgekomen en de verlichting hangt nu eindelijk goed. We vinden het dan ook erg fijn om met mensen te werken die we vertrouwen.”

Rowan van der Woude, Sales Manager – Absolute Motors

“Ik vind het mooi dat we op dit moment operationeel zijn in ons 10.000m2 grote warehouse. En wetende dat op het moment dat wij verder uit zouden breiden, we gebruik kunnen maken van de diensten van MeerMagazijn. Waarbij we in korte tijd nog 3.000m2 extra bij zouden kunnen bouwen als dat nodig is.”

Kevin Brands, Directeur – TSN Groep

“Wat ik kenmerkend vind voor de samenwerking met MeerMagazijn, is dat het op een hele persoonlijke basis is. Met als resultaat wat je hier achter mij ziet, dat volledig aan onze wensen voldoet. Dus we zijn erg blij met de samenwerking.”

Aad Putters, Logistiek manager – Bever

“De verdrievoudiging van de vloeroppervlakte in combinatie met een nieuw warehousemanagementsysteem zal de slagkracht van onze logistieke processen drastisch verbeteren.”

Oscar Diele, Directeur – Flinders

“De monteurs hebben adequaat en netjes gewerkt, er vond goed overleg plaats over hoe een en ander uitgevoerd werd. ”

Henk de Vries – Porsche Centrum Gelderland B.V.

“Ik kan alleen maar pluspunten opnoemen! Het hele traject is vlot verlopen vanaf het eerste contact. De geplaatste vloer is prima, de belastbaarheid tot 400 kilo per m2 is erg goed terwijl de vloer niet overdreven dik is.”

– More and More Living

“Ik ben in alle opzichten tevreden, alles is gegaan volgens afspraak. De monteurs hebben zeer netjes gewerkt. Hoewel er het een en ander tegenzat, hebben de jongens er alles aan gedaan om de afgesproken planning te halen en het werk op tijd af te krijgen.”

– Van der Mey B.V.

“Ik heb MeerMagazijn ervaren als een betrouwbaar en vakkundig bedrijf. Prettige en goede vaklui!”

– Lockwood International

“MeerMagazijn heeft zich in de afgelopen jaren een prettige en betrouwbare partner getoond.”

– Euro Mail

“MeerMagazijn hanteert een goede prijs-kwaliteitverhouding, is flexibel en kan snel schakelen. Een echt familiebedrijf waar je zaken doet met de directeur-eigenaar en waar afspraken worden waar gemaakt. Wat mij betreft een aanbeveling.”

– Wesseling Logistics

“Ik heb goede contacten met Sam (verkoper binnendienst). Wat we afgesproken en besteld hebben wordt netjes geleverd. De liggers en staanders worden keurig op maat gemaakt en voorgemonteerd. Ik kan Sam altijd bellen om een berekening te maken zodat ik zeker weet of een bepaald type stelling een zware belasting aankan.”

– Aabo Trading

“Ik zou MeerMagazijn bij anderen aanbevelen als leverancier van magazijnstellingen. De monteurs hebben uitstekend werk verricht. Ze hadden hun werk binnen de tijd af en voerden goed overleg. Het resultaat was zoals verwacht.”

– Van der Spek

“De mannen van MeerMagazijn nemen de tijd voor je en leveren ook het gewenste advies- en tekenwerk. Dat waardeer ik zeer. Ook over de kwaliteit van de monteurs ben ik zeer te spreken. Tijdens de werkzaamheden hebben ze oog voor veiligheid en communiceren ze goed over wat ze aan het doen zijn. Ze werken niet alleen netjes, maar zorgen er ook voor dat alles na afloop alles netjes opgeruimd wordt. Kortom, ik vind de samenwerking erg prettig.”

– Internationale speler babyvoeding en medische voeding

“Knap staaltje werk! Ziet er zeer goed uit, de jongens hebben vakkundig werk geleverd.”

– Kruipruimte-Isolatiespecialist

“Over het resultaat zijn we zeer te spreken.”

– Doosopmaat.nl

“Een groot pluspunt vond ik dat een keurmeester van MeerMagazijn na oplevering kwam controleren of de stellingen goed neergezet waren, deze goede aftersales  geeft vertrouwen. “

– Internationale onderneming in chemicaliën

“De monteurs waren nette gasten, voerden alles netjes uit en dachten goed mee. Ook de aanpassing die nodig bleek naar aanleiding van de opleverkeuring is goed uitgevoerd. “

– Kaars Koffie

“Het contact verliep vanaf het moment van opmeten van de vloer tot het plaatsen ervan prima. Alles is goed uitgevoerd volgens de afgesproken planning.”

– Rochdale

“De monteurs hebben hun werk prima gedaan. Ik ben heel tevreden over het eindresultaat.”

– Producent van kunststoffolie

“De jongens hebben heel correct, netjes, vlot en volgens tekening gewerkt. De werkzaamheden waren binnen de verwachte periode afgerond. Als een ander bedrijf op zoek is naar een magazijninrichter kan ik MeerMagazijn zeker aanbevelen.”

– R&G Equipment


Ik heb de medewerkers van MeerMagazijn ervaren als meedenkend en probleemoplossend. Afspraken werden goed nagekomen. Ik vind het belangrijk dat er met  goedgekeurd materiaal gewerkt wordt en dat een keurmeester, nadat alles is geplaatst, langskomt voor een opleveringskeuring van de stellingen.”

– Renske Natuurlijke Diervoeding

“Het was fijn dat ik er helemaal geen omkijken naar had. De communicatie verliep prima, de afspraken werden op tijd nagekomen en de monteurs hebben hard gewerkt.”

– Dynamic Safety

“Ik ben dik tevreden. Alles is snel, correct en op de afgesproken datum aangeleverd. Ook de begeleiding was prima. Als ik belde met vragen kreeg ik keurig de antwoorden die ik nodig had.”

– Orka Noveltys

“Goede service en een passend aanbod. Er werd heel goed meegedacht en geadviseerd op basis van onze wensen en de situatie ter plekke. Er bovendien is er mooi en net werk afgeleverd en werd alles opgeruimd achtergelaten. Kortom, we zijn er ontzettend blij mee.”

– FietsXpress

“Afspraak is afspraak, makkelijk communiceren, flexibel, geschikte kerels, snel schakelen. Zo heb ik de samenwerking ervaren! “

– Engine Sports Group