2,25 M AANBOUWSECTIE, 2 M HOOG EN 0,4 M DIEP VOOR GROOTVAKSTELLING

  • MPN: S73848-6
239,00 Prijs (incl. BTW): 289,19

Beschrijving

Wanneer je in jouw magazijn, werkplaats of opslaglocatie gebruik maakt van zware materialen en je wilt deze op een verantwoorde manier opslaan en je maakt geen gebruik van pallets, dan kan je gebruik maken van een grootvakstelling. Wij leveren kwalitatieve grootvakstellingen van het merk AR voor de opslag van deze (zware) materialen. Grootvakstellingen zijn, zoals het woord al zegt, stellingen met extra grote opslagvakken. Een grootvakstelling is geschikt voor handmatige opslag van middelzware en zware goederen. Let wel op, grootvakstellingen zijn alleen een interessante oplossing voor handmatige opslag, niet voor machinale productopslag. Door het gebruik van de beste kwaliteit staal is een grootvakstelling een stevig opslagmiddel voor producten. Grootvakstellingen kunnen veel gewicht dragen en bieden door hun diepte ook veel ruimte. Met grootvakstellingen verhoog je dus de capaciteit van het magazijn.

BETROUWBAAR EN KWALITATIEF

Alle grootvakstelling in ons assortiment voldoen aan de wettelijk normeringen. Zo ben je gegarandeerd van een kwalitatief product. Onze kracht zit in standaardisatie van de stelling. Ons assortiment bevat alleen grootvakstellingen in standaarduitvoeringen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en zo ben je altijd verzekerd van een product dat aan de eisen voldoet.

SPECIFICATIES VAN DE GROOTVAKSTELLING

  • Dit is een aanbouw sectie grootvakstelling van 1 sectie, 2,25m lang en 2m hoog.
  • Deze opstelling heeft 3 niveaus van elk 0,4 m diep.

EENVOUDIGE MONTAGE GROOTVAKSTELLINGEN

Een groot voordeel van deze stellingen is de eenvoudige montage. Hierdoor zijn vele magazijnen ook voorzien van grootvakstellingen.

GROOTVAKSTELLINGEN DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Vanwege onze grote voorraad zijn bijna alle webshopartikelen direct uit voorraad leverbaar. Bepaal zelf in het bestelproces het aflevermoment.

Verzendkosten

  • Wij rekenen voor elke bestelling € 50,- verzendkosten
  • We leveren niet op de Waddeneilanden
  • We kunnen leveren in de Belgische provincies Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Limburg en Antwerpen. De verzendkosten bedragen € 50,- . In de resterende Belgische provincies kunnen wij niet leveren.

VRAGEN

Zoek je meer dan een standaardoplossing? Bekijk dan onze projecten en/of neem contact op met één van onze adviseurs. Wij kunnen dan een maatwerkoplossing bieden.

Extra informatie

Aantal secties

Diepte (m)

Hoogte (m)

Lengte (m)

  1. Klanten-reviews

    Gebaseerd op 0 beoordelingen
  2. Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2,25 M AANBOUWSECTIE, 2 M HOOG EN 0,4 M DIEP VOOR GROOTVAKSTELLING” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *