2,8 M AANBOUWSECTIE, 6 M HOOG VOOR 9 EUROPALLETS VAN 750 KG.

  • MPN: S73804-47007
446,00 Prijs (incl. BTW): 539,66

Beschrijving

Palletstellingen zijn hele toegankelijke opslagsystemen voor extra productopslag. Met een palletstelling bespaar je ruimte en kan er op een overzichtelijke en efficiënte manier een breed assortiment producten opgeslagen worden. Door de open structuur van de stelling is er direct toegang tot het opgeslagen materiaal. Palletstellingen bieden een groot draagvermogen en zijn geschikt voor vrijwel iedere belasting. Door deze structuur en het veelzijdige karakter zijn onze palletstellingen in alle branches inzetbaar.

Betrouwbaar en kwalitatief

Alle palletstellingen in ons assortiment voldoen aan de wettelijk normeringen. Zo ben je gegarandeerd van een kwalitatief product. Onze kracht zit in standaardisatie van de stelling. Ons assortiment bevat alleen palletstellingen in standaarduitvoeringen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en zo ben je altijd verzekerd van een product dat aan de eisen voldoet.

Specificaties van de palletstelling

  • Dit is een enkelzijdige palletstelling van 1 sectie, 2,8m lang en 6m hoog. Deze opstelling biedt plaats aan 9 pallets van 750kg.
  • Pallet afmeting: 1200*800*2000mm (l*b*h)

Palletstellingen direct uit voorraad leverbaar

Vanwege onze grote voorraad zijn bijna alle webshopartikelen direct uit voorraad leverbaar. Bepaal zelf in het bestelproces het aflevermoment.

Verzendkosten

  • Wij rekenen voor elke bestelling € 50,- verzendkosten
  • We leveren niet op de Waddeneilanden
  • We kunnen leveren in de Belgische provincies Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Limburg en Antwerpen. De verzendkosten bedragen € 50,- . In de resterende Belgische provincies kunnen wij niet leveren.

Vragen?

Zoek je meer dan een standaardoplossing? Bekijk dan onze projecten en/of neem contact op met één van onze adviseurs. Wij kunnen dan een maatwerkoplossing bieden.

Extra informatie

Aantal pallets

Aantal secties

Diepte (m)

Hoogte (m)

Lengte (m)

Max belasting per liggerniveau

Max belasting per pallet

Type pallet

  1. Klanten-reviews

    Gebaseerd op 0 beoordelingen
  2. Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2,8 M AANBOUWSECTIE, 6 M HOOG VOOR 9 EUROPALLETS VAN 750 KG.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *