BOVENBOUW MET 2 NIVEAUS VOOR INPAKTAFEL, 1,9 M BREED 1 M HOOG EN 0,4 M DIEP

  • MPN: S22515
218,72 Prijs (incl. BTW): 264,65

Beschrijving

U kunt uw inpaktafel uitbreiden met een bovenbouw. Een bovenbouw bestaat uit twee etages met legborden, een soort mini grootvakstelling, die u op de inpaktafel kunt plaatsen. U kunt sneller werken door bijvoorbeeld de benodigde verpakkingsmaterialen in deze bovenbouw te plaatsen. Makkelijk alles bij de hand!

BETROUWBAAR EN KWALITATIEF

Alle producten in ons assortiment voldoen aan de wettelijk normeringen. Zo bent u gegarandeerd van een kwalitatief product. Onze kracht zit in standaardisatie van de producten. In ons assortiment vind u alleen producten in standaarduitvoeringen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u altijd verzekerd van een product dat aan uw eisen voldoet.

SPECIFICATIES VAN DE BOVENBOUW

Bovenbouw met 2 niveaus voor de inpaktafel van 2,25 m breed, 0,92 m hoog en 1 m diep. De bovenbouw is 1,9 m breed, 1 m hoog en 0,4 m diep.

Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Inpaktafels kunnen een langere levertijd hebben aangezien deze op maat gemaakt worden. De verzending is gratis*. Zoekt u meer dan een standaardoplossing? Dan schakelen wij u door naar onze maatwerk-collega’s bij MeerMagazijn.

VRAGEN?

Heeft u vragen over onze inpaktafels of accessoires? Neem dan contact met ons op.

*Gratis verzending vanaf € 300,-. Daaronder rekenen wij € 50,- verzendkosten.
Wij leveren niet op de Waddeneilanden.
*Wij kunnen leveren in de Belgische provincies Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Limburg en Antwerpen. De verzendkosten bedragen € 50,- . In de resterende Belgische provincies kunnen wij niet leveren.

  1. Klanten-reviews

    Gebaseerd op 0 beoordelingen
  2. Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BOVENBOUW MET 2 NIVEAUS VOOR INPAKTAFEL, 1,9 M BREED 1 M HOOG EN 0,4 M DIEP” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.