Liggers magazijnstelling

Magazijnstellingen bestaan uit verschillende magazijnstelling onderdelen, waaronder bijvoorbeeld liggers, staanders, legborden en kruisschoren. De liggers zijn horizontale balken die op de staanders rusten en de legborden ondersteunen. De staanders zijn verticale kolommen die de liggers ondersteunen en die aan de grond worden verankerd. De legborden zijn de planken waarop goederen worden opgeslagen, terwijl de kruisschoren worden gebruikt om de stabiliteit van de stelling te vergroten.

Liggers voor magazijnstellingen

Magazijn stelling liggers zijn er in verschillende maten en lengtes en worden gekozen op basis van de belasting die ze moeten dragen. De liggers worden meestal gemaakt van staal en kunnen verschillende vormen hebben, zoals U-vormige of vierkante balken. De liggers worden op de staanders geplaatst en de legborden worden erop gelegd. De afstand tussen de liggers bepaalt de hoogte van de legborden en de totale hoogte van de magazijnstelling.

Meer informatie

Wil je meer weten over ons assortiment of heb je vragen over een bestelling? Neem dan contact met ons op via 0172-404031. Of kom bij ons langs in ons vernieuwde pand in Hazerswoude Dorp. De koffie staat klaar!

Lees ook:

Stap binnen in ons vernieuwde kantoor – een inspirerende en productieve werkomgeving
Palletrack bestellen
Legbordstelling onderdelen

Tags: liggers magazijnstelling , magazijnstelling onderdelen , magazijn stelling liggers, 

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen