Ontdek de nieuwste artikelen in onze webshop

Beheer je een klein magazijn en heb je behoefte heeft aan een ruimtebesparende opslagoplossing? Of beheer je een groot magazijn waarbij je prima uit de voeten kunt met standaard stellingen? Met onze webshopstellingen in standaard maten kun je gemakkelijk zelf je opslagruimte inrichten. Of je nu magazijnmanager, ondernemer of een enthousiaste doe-het-zelver bent, ons webshopassortiment biedt een breed scala aan hoogwaardige producten om zelf je magazijn efficiënt en georganiseerd in te delen.

Uitbreiding webshopassortiment

We zien steeds vaker dat er bij onze klanten behoefte is aan snel leveren tegen een scherpe prijs. Daarom zijn wij continu bezig met het optimaliseren van het webshopassortiment. Onlangs is ons assortiment uitgebreid met de volgende producten:

Deze nieuwe artikelen zijn met zorg geselecteerd om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We begrijpen als geen ander dat een goed georganiseerd magazijn de productiviteit verhoogt en tijd en geld bespaart. Daarom vinden wij het belangrijk om stellingen van topkwaliteit te leveren. Het merk AR Racking is robuust, functioneel en gemakkelijk te gebruiken.

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij en we nodigen je uit om onze webshop te verkennen en de perfecte oplossing te vinden voor je magazijnbehoefte. Via het menu is het heel gemakkelijk om te filteren op de juiste producten en maten. Onze webshop is 24/7 geopend waardoor je op elke gewenste werkplek draagarmstellingen, bandenstellingen, palletstellingen, grootvakstellingen, inpaktafels of accessoires kunt bestellen. De voordelen van bestellen via onze webshop:

✅ Snelle levering
✅ Gratis verzending vanaf € 300,-
✅ Scherpe prijzen
✅ Eenvoudig bestellen

Meer informatie

Stap gerust bij ons binnen in ons vernieuwde kantoor in Hazerswoude-Dorp om onze producten in de showroom te bekijken. Of bestel gewoon direct via de webshop. Wil je toch liever een maatwerk offerte? Neem dan telefonisch 0172-404031 of via de mail info@meermagazijn.nl contact met ons op. Wij zullen je voorzien van een passend advies.

tag: bandenstelling, draagarmstelling

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen