Vier redenen om ons te bezoeken op de Webwinkel Vakdagen

Op 29 & 30 juni 2022 vindt alweer de 15de editie van de Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarbeurs Utrecht! Het wordt opnieuw een editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en exposanten over de hele breedte van de digital commerce.  Lees de vier redenen om ons te bezoeken op de Webwinkel Vakdagen!

Dit is waarom je een bezoek aan onze stand niet mag missen!

Wil je jouw online winkel naar een hoger niveau brengen? Wil je je klanten zo snel mogelijk kunnen leveren? Dan is een efficiënte organisatie van het e-fullfilmentproces noodzakelijk. Zorg dat jouw producten op de juiste manier worden opgeslagen zodat uitlevering snel en gemakkelijk gaat. Wij kunnen je daarmee helpen. Breng een bezoek aan onze stand en:

 1. ontdek hoe wij jouw magazijn efficiënt kunnen inrichten via 3D;
 2. vind de kennis die helpt bij het inrichten van uw magazijn;
 3. laat je door onze verkoopadviseurs informeren over trends en ontwikkelingen op het gebied van magazijninrichting;
 4. drink informeel een kopje koffie met onze verkoopadviseurs zodat je de sfeer van ons bedrijf letterlijk en figuurlijk kan proeven!

Beleef het zelf!

Wil je dit zelf beleven? Bezoek dan onze stand (162) op de Webwinkel Vakdagen 29 en 30 juni 2022. Schrijf gratis in!

Lees ook:
Uw magazijn inrichten in 3D
Een reëel beeld van uw toekomstige magazijn via 3D
Kijk live, op afstand, mee met het ontwerpen van uw magazijninrichting

Tag:

algemeen, VR concept

Veelgestelde vragen

 1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

  Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

  Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

 2. Verkopen jullie alleen stellingen?

  Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen