Opgeleverd project:Tacx Oegstgeest

2 december 2020

opleverd project

Afgelopen oktober hebben we weer een mooi project mogen opleveren; dit keer bij Tacx in Oegstgeest.  Tacx is leverancier van onder andere Smart Bikes inclusief accessoires. Voor een nieuwe opslaglocatie in Oegstgeest was een magazijninrichting nodig. Deze hebben we binnen no-time kunnen opleveren. 

Over Tacx 

Tacx is een innovatief bedrijf met een grote passie voor sport en techniek. Deze passie is de drijfveer achter de hele organisatie en zichtbaar in alle afdelingen; van inkoop tot productie en productontwikkeling tot logistiek. Praktisch alles wordt ‘in house’ ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.  Productideeën en optimalisaties worden snel ontwikkeld, getest en geautomatiseerd. Van ontwerp tot matrijzen en uiteindelijke productie, alles gebeurt onder één dak.

Ons advies

Om de producten van Tacx zo optimaal mogelijk te kunnen opslaan in de beschikbare nieuwe ruimte was het advies van onze Logistiek Adviseur om een combinatie van palletstellingen en inrijstellingen te plaatsen.  Op die manier wordt er meer rendement uit de bestaande ruimte gehaald.  

Met inrijstellingen van het merk AR kunnen er overzichtelijk grote aantallen van dezelfde artikelen opgeslagen worden. Er worden dan verschillende pallets achter elkaar geplaatst, tot elke gewenste diepte. Hierdoor wordt er veel ruimte bespaard op de gangpaden. 

 

 

 

Waarom MeerMagazijn?

Door snelle groei in de sportmarkt was het noodzakelijk om de nieuwe locatie voor opslag op korte termijn in gebruik te nemen.  Tacx benaderde ons met de vraag of wij deze nieuwe opslagruimte in een week zouden kunnen leveren én plaatsen!  Wij konden in dit geval aan deze vraag , zowel qua voorraad als qua planning van de monteurs, voldoen. Binnen een week stond dit project op poten. Waarvan hieronder de foto’s met het resultaat!

Meer informatie

Bent u benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn voor het inrichten van uw magazijn?  Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over wat in uw geval de meest ideale magazijninrichting is.  0172-404031.