LOS LIGGERNIVEAU VOOR LEGBORDSTELLING VAN 1 M LANG EN 0,6 M DIEP

  • MPN: S73996-27
19,00 Prijs (incl. BTW): 22,99

Beschrijving

Wanneer je in jouw magazijn, werkplaats of opslaglocatie gebruik maakt van lichte materialen en je wilt deze op een verantwoorde manier opslaan en je maakt geen gebruik van pallets, dan kan je gebruik maken van een legbordstelling. Wij leveren kwalitatieve legbordstellingen van het merk BITO voor de opslag van deze (lichte) materialen. Een legbordstelling is geschikt voor handmatige opslag van kleine en lichte goederen. Let wel op, legbordstellingen zijn alleen een interessante oplossing voor handmatige opslag, niet voor machinale productopslag. Door het gebruik van de beste kwaliteit staal is een legbordstelling een stevig opslagmiddel voor producten. Met legbordstellingen verhoog je dus de capaciteit van het magazijn.

BETROUWBAAR EN KWALITATIEF

Alle Legbordstellingen in ons assortiment voldoen aan de wettelijk normeringen. Zo ben je gegarandeerd van een kwalitatief product. Onze kracht zit in standaardisatie van de stelling. Ons assortiment bevat alleen legbordstellingen in standaarduitvoeringen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en zo ben je altijd verzekerd van een product dat aan de eisen voldoet.

SPECIFICATIES VAN DE LEGBORDSTELLINGEN

  • Dit is een los liggerniveau voor de legbordstellingen, met een lengte van 1 m en een diepte van 0,6 m
  • Dit product is inclusief legbordclipjes

EENVOUDIGE MONTAGE LEGBORDSTELLINGEN

Een groot voordeel van deze stellingen is de eenvoudige montage. Hierdoor zijn vele magazijnen ook voorzien van legbordstellingen.

LEGBORDSTELLINGEN DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Vanwege onze grote voorraad zijn bijna alle webshopartikelen direct uit voorraad leverbaar. Bepaal zelf in het bestelproces het aflevermoment.

Verzendkosten

  • Wij rekenen voor elke bestelling € 50,- verzendkosten
  • We leveren niet op de Waddeneilanden
  • We kunnen leveren in de Belgische provincies Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Limburg en Antwerpen. De verzendkosten bedragen € 50,- . In de resterende Belgische provincies kunnen wij niet leveren.

VRAGEN

Zoek je meer dan een standaardoplossing? Bekijk dan onze projecten en/of neem contact op met één van onze adviseurs. Wij kunnen dan een maatwerkoplossing bieden.

Extra informatie

Diepte (m)

Lengte (m)

  1. Klanten-reviews

    Gebaseerd op 0 beoordelingen
  2. Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LOS LIGGERNIVEAU VOOR LEGBORDSTELLING VAN 1 M LANG EN 0,6 M DIEP” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *