image description

Absolute Motors over MeerMagazijn

Absolute Motors is een innovatief, snelgroeiend bedrijf dat auto’s uit het topsegement personaliseert, verbetert en beschermt. Juist omdat ze zo groeien klopte Rowan van der Woude (sales manager) onlangs bij ons aan. Zijn vraag: “Hoe kunnen we onze werkruimte groter maken en hoe kunnen we de belichting in deze werkruimte verbeteren?” Wij hebben hier een mooie oplossing voor gevonden.

“We vinden het fijn om met mensen te werken die we vertrouwen.”

Rowan van der Woude, Sales Manager Absolute Motors

Extra werkplekken en beter licht

De klantwens en de daarbij behorende kwaliteit staan voorop bij Absolute Motors. De carwrappers moeten hun werk nauwkeurig kunnen uitvoeren. Dat werd steeds lastiger toen er meer auto’s werden aangeboden terwijl de werkplaats al vol stond met auto’s en losse onderdelen.  Daarnaast hingen de lichtbalken hoog aan het plafond waardoor er niet optimaal geprofiteerd kon worden van dit licht. Rowan gaf zijn wensen bij ons aan:

  • betere lichtinval in de werkplaats;
  • meer werkruimte voor de carwrappers;
  • gestructureerde opslag van losse onderdelen en accessoires.

Door het plaatsen van een verdiepingsvloer ontstond er meer werkruimte op de begane grond. Op deze verdiepingsvloer zijn een aantal grootvakstellingen geplaatst. Alle losse onderdelen en accessoires zijn in deze stellingen geplaatst. Zo is de werkvloer overzichtelijk en vrij van ‘rommel’. De verlichting hing voorheen hoog aan het hoge plafond waardoor de carwrappers niet genoeg van het licht konden profiteren. Nu hangt de verlichting onder aan de verdiepingsvloer waardoor alles van de auto tot in detail te zien is.

Bekijk de video van het project

Meer informatie

Wil je meer informatie over oplossingen in jouw werkruimte of magazijn? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zijn staan voor je klaar om je een passend advies te geven.

Lees ook:
Kwart meer opslagruimte bij Bemmel & Kroon
De TSN Groep kiest voor MeerMagazijn
Wesseling Warehousing breidt uit met maar liefst 4.750 palletplaatsen!

Tag:

algemeen, klantcases, slimme oplossingen

Onze merken en certificeringen