Zesduizend extra palletplaatsen bij TSN Groen Bleiswijk

Twee jaar geleden hebben wij bij TSN Groen, specialist op het gebied van emissieloze distributie en hoogwaardige dienstverlening, de nieuwe opslagruimte in Houten ingericht. Ondertussen is er heel wat veranderd: een verhuizing, een uitbreiding van opslagruimte en een nieuwe naam.

“Elektrisch vervoer en duurzaamheid zijn de pijlers van ons bedrijf geworden”

De TSN Groep is TSN Groen geworden. André van Vliet, directeur locatie Bleiswijk vertelt: “Voor veel webshops doen wij de e-fulfilment. Dat wil zeggen dat wij het gehele logistieke traject voor deze klant uit handen nemen, zoals opslag, orderpicking en bezorging. Veel webshops werken op deze manier. Elektrisch vervoer was bij ons voorheen een losse divisie. Doordat we heel veel met verduurzamen bezig waren zagen we deze divisie heel hard groeien. Duurzaamheid voeren we in elk onderdeel van het bedrijf door. Van werkkleding tot nieuw materiaal. Alles is duurzaam en elektrisch. Hierdoor werden duurzaamheid en elektrisch vervoer eigenlijk automatisch de pijlers van ons bedrijf. De omslag naar TSN Groen was toen vrij eenvoudig”

Van 2.500 naar 14.000 vierkante meter vloeroppervlakte

André van Vliet is begonnen als administratief medewerker bij TSN. Hij groeide door tot rechterhand van de vestigingsmanager en sinds afgelopen januari is hij directeur van de locatie Bleiswijk. André: “De Delfttak, wat nu Bleiswijk is geworden en waar ik nu verantwoordelijk voor ben, was eerst een apart bedrijf. We hadden wel een heel nauwe samenwerking met de TSN Groep. Een jaar of vijf geleden heeft Andries Vlot, algemeen directeur TSN, ons officieel ingelijfd bij TSN. De TSN Groep bestond toen uit een locatie Delft en Houten. Maar omdat we zo groeiden ontstond er behoefte aan groter. In Houten is er toen een heel nieuw pand neergezet met veel grotere opslag. De gehele opslagruimte is toen ingericht door jullie. In Delft werd het pand ook te klein en daarom zijn we overgegaan naar Bleiswijk. We zijn gegroeid van 2.500 naar 14.000 vierkante meter vloeroppervlakte met 6.000 extra palletplaatsen. De bedoeling is dat MeerMagazijn binnenkort nog meer stellingen gaat plaatsen op dit oppervlak.

Lees onder de timelapse verder

“Snel en vol gas verder”

André van Vliet vertelt over de keuze voor MeerMagazijn. “Wij zijn heel erg van de korte lijnen. Snel een klap ergens op geven en dan ook direct doorduwen. De al bestaande verhouding met jullie sloot daar helemaal op aan. De samenwerking ligt helemaal in lijn met hoe wij werken, namelijk ‘snel en vol gas verder’.  Een voorbeeld: ik belde Berry (directeur MeerMagazijn)  vorige week en vroeg of hij toevallig tijd had om diezelfde dag nog even langs te komen: ‘Ik ben er over een half uurtje’ gaf Berry aan. Dat is precies hoe wij willen werken.  Wij zijn best wel trouw aan goede leveranciers. Snel kunnen schakelen en persoonlijk contact is gewoon belangrijk”.

Lees ook:
De TSN Groep kiest voor MeerMagazijn
MEER opslag, MEER ruimte en MEER licht bij Absolute Motors

Wesseling Warehousing breidt uit met maar liefst 4.750 palletplaatsen!

Meer informatie

Ben je benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn voor het inrichten van jouw magazijn? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee over wat in uw geval de meest ideale magazijninrichting is.

Tag:

algemeen, klantcases

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen