TSN Groep over MeerMagazijn

Kevin Brands, Directeur TSN Groep

“Ik vind het mooi dat we op dit moment operationeel zijn in ons 10.000m2 grote warehouse. En wetende dat op het moment dat wij verder uit zouden breiden, we gebruik kunnen maken van de diensten van MeerMagazijn. Waarbij we in korte tijd nog 3.000m2 extra bij zouden kunnen bouwen als dat nodig is.”

Wij zijn bij de TSN Groep, logistiek dienstverlener,  gespecialiseerd in meubeldistributie. We komen uit de situatie waarbij wij 4 externe magazijnen hadden. Dat is allemaal samengevoegd in een nieuwbouwpand van 10.000m2, waarbij wij gebruik hebben gemaakt van de expertise van MeerMagazijn. Zij hebben meegedacht in het ontwerp en de mogelijkheden van onze bestaande magazijninrichting.

Berry van der Meer: Wij hebben het verschil kunnen maken voor TSN. Zij werkten met een systeem van twee staanders diep. Alleen kunnen wij met verbeterde technieken het principe dusdanig upgraden waardoor je met één staander en één losse stijl kan werken. Dit heeft als voordeel dat je minder hoeft te investeren in je stellingen en daardoor kun je meer stellingen kopen voor minder geld. 

Kevin Brands: Voor een juiste magazijnindeling hebben we rekening gehouden met de gewichten, de volumes, maar ook de wettelijke eisen die nodig zijn voor een juiste stelling.

Berry van der Meer: We tekenen met de werkelijke afmetingen. Met werkelijke stellingen.  Met het verhaal van je klant en jezelf als ontwerper kun je als klant bewustere keuzes maken. Dat is eigenlijk wel het verschil wat we zien met het 2D tekenen en nu het hedendaagse 3D tekenen. Met het 3D-principe gaat het echt leven.  Wat wij dan nog hebben toegevoegd, is een VR-module. En met die VR-module gaat het al helemaal leven. De VR bril zet je op en dan sta je op dat moment in je magazijn. Dat maakt de klant heel erg bewust van de keuzes die hij gaat maken. De klant kan dan ook zijn medewerkers veel beter meenemen. Wij krijgen betere feedback, dus wij kunnen beter inrichten met hun feedback. En al met al krijg je een beter plaatje.

Kevin Brands: Ik vind het mooi dat we op dit moment operationeel zijn in ons 10.000m2 grote warehouse. En wetende dat op het moment dat wij verder uit zouden breiden, we gebruik kunnen maken van de diensten van MeerMagazijn. Waarbij we in korte tijd nog 3.000m2 extra bij zouden kunnen bouwen als dat nodig is.

Berry van der Meer: Ja, al met al super trots. Super gaaf dat we dit hebben neer mogen zetten in samenwerking met TSN. Zeer dankbaar voor dat we het vertrouwen hebben gekregen. We hebben een knettermooi project neergezet.

Kevin Brands, Directeur – TSN Groep